Новини Шоубизнес

Мариела Нордел към мъжете в мрежата: Не ни изпращайте снимки на…, не ни вълнуват! (виж тук)

Мариела Нордел е категорична към виртуалните си приятели!

Категорични и ясни правила за общуване в мрежата разясни пиарката и кулинарка Мариела Нордел. А, както знаем, тя предупреждава веднъж, после реже:

“Изумява ме, че има хора, които дори 15 години, след като Фейсбук масово навлезе в живота ни, все още не са наясно как функционира и за какво е!

За неразбралите: Фейсбук е социална виртуална медия. Фейсбук НЕ Е място за свалки! Личните профили не са място за скрит/открит Маркетинг, ПР, Реклама на продукти и услуги!

За целта е дадена опция – Фирмена или Обществена Страница. Който се интересува от нещо, ще влезе и сам ще си провери.

НЕДОПУСТИМО Е да използвате личните си контакти, така наречените “приятели”, за да ги спамите, като им разпращате реклами или друг подобен тип непоискана информация!

Не му е тука мястото да врънкате приятелите си “дай един лайк на еди кво си”, че и да се сърдите, ако не ви уйдисат на акъла!

Контакт/приятелство не се установява, като пишете на лични “Zdr” или “Ко си прайш”!

Повечето от нас, жените, не се впечатляваме от профили на мъжленца със снимки до 1. коли, 2. правещи си селфита, 3. имащи се за неустоими.

И, моля ви, не ни пращайте селфита на гениталите си!!! Ние, жените, не се възбуждаме от такива неща…”, заяви Мариела Нордел.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.