Видео Новини Шоубизнес

Различна Крисия смая “Шоуто на Слави” с “Лане мое” /ВИДЕО/

Крисия Тодорова отново избра различното и пак спечели от това, този път с уникалната “Лане мое”

Всички от “Шоуто на Слави” отново гледаха смаяно по време на изпълнението на Крисия Тодорова. Тя изпя една много трудна песен на Желко Йоксимович, която се казва “Лане мое”, видя Goreshto.net. Крисия отново демонстрира невероятните си гласови заложби и всички бяха възхитени. Единият от сценаристите в шоуто дори обяви Крисия за бъдеща световна звезда. Това със сигурност ще се стане реалност един ден, защото Криси е родена да пее.

Lane moe
Крисия Тодорова този път плени “Шоуто на Слави” с “Лане мое”

Задачата на момичетата беше да изпълнят по една песен, която е създадена в годината им на раждане. Крисия Тодорова се е появила на бял свят през 2004 година, когато е записана “Лане мое”. Самият избор на тази песен от страна на разградската принцеса може да се определи като доста хитър ход, който най-вероятно е взет от семейството й. Единствено Крисия изпя песен, която не е на английски език, докато другите деца сториха предвидимото. Криси обаче не само отхвърли английския вариант, но и реши да изпълни балканска песен. По този начин 9-годишната Тодорова се отличи от останалите участнички и най-вероятно почитателите й вече наближават 100 хиляди, както се вижда от Facebook. Задачата за днес пък е изпълнение на песен от филм.

Сега Goreshto.net ви оставя да се потопите в магията на Крисия Тодорова с “Лане мое”.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

4 Comments

  1. Криси,ти си №1!Продължавай в същия дух,за да те гледаме и слушаме и за напред в шоуто на чичо ти Слави.Успех сладурче!!!!!

    Reply
  2. браво криси ти спечели само напред успех!нина

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.