Краят настъпи?! Райна е тотално съсипана!

https://goreshto.net/novini/krayat-nastapi-rayna-e-totalno-sasipana/49175 Goreshto.net
Краят настъпи?! Райна е тотално съсипана!

Райна е ужасена от скандала с Пайнер, но е късно!

Райна изпадна в ужас. Певицата най-сетне си получи заслуженото за надменното поведение на примадона и то не от трети човек, а лично от Митко Димитров. Собственикът на Пайнер е категоричен, че тя ще е следващата, която ще излети от кампанията му и ще се прости със славата си завинаги.

За никого не е тайна, че певиците на Пайнер дължат цялото си състояние и медийно величие именно на компанията, която не се скъпи да налива средства в тях. Всяка, излетяла оттам, залязва скоро никой не помни дори и името й - даже и феновете.

rainaМногобройните фасони на Райна, участията й в какви ли не формати като "Денсинг старс", Вип Брадър и прочие, и категоричните й откази за участия в много нощни клубове, ядосаха шефа на Пайнер не на майтап.

Източници довериха, че преди дни той лично се срещнал с Пилето и скоро разговорът им преминал в лют скандал, научи Goreshto.net. В началото Райна не осъзнавала опасността, която я дебне и продължила да си вири носа, сякаш е Мадона.

"Аз мога лесно без теб, но ти не си нищо без компанията", дал й да разбере собственикът на Пайнер. В крайна сметка Райна не е глупава. Тя бързо осъзнала какво я чака и в момента трескаво мисли какво да стори, за да си върне благоразположението на шефа си.

С позалязлата си слава и липсата на нови продукти обаче, едва ли шансовете й са особено големи, предричат запознати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.