Горещо Новини

Весела Барбукова: От 89-та година съм протестър! (още подробности)

Весела Барбукова разкри истината за живота и миналото си!

Истината за живота и миналото си разкри бизнесдамата Весела Барбукова, която от години живее със семейството си във Виена. Ето какво сподели тя наскоро:

“От 1989 година съм протестър! По семейни причини, така си израстнах: вьзродителен процес на мама / ще пиша есе за това, може и повече да дойде – договорено с издателство!/ и глупости в семейството ми / баща ми слушал Бийтълс като радист/ от където и да погледнеш тъпо и ненужно мачкане на семейството ми.

Но повечето си беше, че мама е туркиня и не се изсели, заради мен и сестра ми, а остана с БГ! Последващите действия от наша страна след промените, не биха могли да са изненада за никой: баща ми е основател на СДС Перник, а аз един от лидерите на студентските стачки през 1989-1990г. Не си сменихме позицията през целия политически водовъртеж!

Е, сега, след 32 години политически опит ви казвам – по спокойно в емоциите!
Вземете, че се успокойте! Всичко ще се подреди! Никак не е сложно!

В тази връзка си изкарах списък на сьтрудниците на Държавна сигурност в онова време. И забелязах как поне 4 човека от него са мои приятели днес тук.

Знаете, че ви знам! Ако искате – блокирайте ме! Аз ще ви гледам сеира до тогава. Но… нищо! На мен не е дадено правото да съдя! Има кой да го прави!”, заяви Весела Барбукова.

Коментари чрез Facebook

коментара