Горещо Новини

Весела Барбукова: От 89-та година съм протестър! (още подробности)

Весела Барбукова разкри истината за живота и миналото си!

Истината за живота и миналото си разкри бизнесдамата Весела Барбукова, която от години живее със семейството си във Виена. Ето какво сподели тя наскоро:

“От 1989 година съм протестър! По семейни причини, така си израстнах: вьзродителен процес на мама / ще пиша есе за това, може и повече да дойде – договорено с издателство!/ и глупости в семейството ми / баща ми слушал Бийтълс като радист/ от където и да погледнеш тъпо и ненужно мачкане на семейството ми.

Но повечето си беше, че мама е туркиня и не се изсели, заради мен и сестра ми, а остана с БГ! Последващите действия от наша страна след промените, не биха могли да са изненада за никой: баща ми е основател на СДС Перник, а аз един от лидерите на студентските стачки през 1989-1990г. Не си сменихме позицията през целия политически водовъртеж!

Е, сега, след 32 години политически опит ви казвам – по спокойно в емоциите!
Вземете, че се успокойте! Всичко ще се подреди! Никак не е сложно!

В тази връзка си изкарах списък на сьтрудниците на Държавна сигурност в онова време. И забелязах как поне 4 човека от него са мои приятели днес тук.

Знаете, че ви знам! Ако искате – блокирайте ме! Аз ще ви гледам сеира до тогава. Но… нищо! На мен не е дадено правото да съдя! Има кой да го прави!”, заяви Весела Барбукова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.