България Новини

Стъки: Хората са зад мен, разбират, че съм репресиран от Радев и Рашков! (виж тук)

Стъки отново изригна в мрежата, бил репресиран!

Станислав Недков – Стъки не спира. Преди часове той изригна с пореден пост в мрежата, защото бил… репресиран. Ето от кого и защо, четете поста му:

“БЛАГОДАРЯ ВИ, БРАТЯ И СЕСТРИ!

Благодаря Ви за огромната подкрепа и любов, които получавам от Вас!
За 24 часа над 2000 души се подписаха в подписката против организираната срещу мен полицейска репресия от страна на Румен Радев и Бойко Рашков.

Тези двамата господа използват всички силови структури на държавата за саморазправа с мен. Само защото съм техен политически опонент и мисля различно.

Преди седмица, след като Инициативен комитет издигна кандидатурата ми за президент, поканих Румен Радев на дебат.

Като разумен човек мисля, че е крайно време да се сложи точка на крясъците и разединението на българския народ и да започне да се търсят начини за подобряване на живота на хората.

В последните месеци ставаме свидетели на безкрайни политически скандали, омраза, закани за реваншизъм и изчегъртване. Тези неща не носят нищо добро и не решават проблемите на българите. Политиците не е задължително да се харесват, но е задължително да си говорят и конструктивно да дебатират.

Облечените във власт, с техните заплати по 10 хиляди лева, живеят добре, но обикновените хора имат нужда от повишаване на доходите, на пенсиите, а бизнесът има нужда от огромна подкрепа, за да разкрива нови работни места.

Влизам в битката за президент не заради високата заплата и привилегиите. По време на искания от мен дебат щях да задам въпрос на Радев – би ли се отказал от президентската заплата и от ползването на държавни автомобили и ресурси, както аз съм готов да направя.

По време на кампанията ще подпиша декларация, с която разпределям пълния размер на заплатата си между дом за стари хора и деца, които се нуждаят от лечение.

Още веднъж искам да благодаря на всеки един от 2000-те българи, подкрепили подписката на моя фейсбук и на фейсбука на Недялко Недялков.

Давате ни сили и увереност, че борбата ни за връщане на нормалността и демокрацията в България трябва да продължи.

Покланям Ви се до земята и целувам Майка България”, заяви Стъки.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.