Ирина Тенчева затваря ресторанта си! (още подробности)

0

Ирина Тенчева обяви, че затваря ресторанта си!

Половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева, затваря ресторанта си. За щастие обаче, само до септември. Семейството й ще си даде заслужена почивка и лято край морето, а ето какво сподели тя на клиентите си:

“Това са очертанията на гълъб, опитващ се да влети в любимото ми място. Отбелязали са се върху прозореца на @irituali (и бяха запечатани от моите приятели от @lemonade.photostories).

В първия момент, в който ги видях си казах: “Ангел се е опитал да влезе!” Честно! Времето оставя отпечатъка си върху тялото ми. Опитът – върху ума.

Но, Слава Богу, първичното възприятие на света около мен често е все така детскo, както когато носех очила и мечтаех да варя билкови отвари в горска къща над село Макоцево, а мои съседи да са елфите и таласъмите, които бях 100% сигурна, че съм срещала неведнъж…

Точно с тези очи онзи ден видях този знак и именно с него искам да съобщя на приятелите на @irituali , че ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ ОТНОВО ЩЕ ОТВОРИМ ВРАТИ и ще ви посрещаме, както обичаме – с усмивка, с просеко и с доза магия, която ви превръща от обикновени градски птици в ЛЕТЯЩИ хора!

Ваша: Ирини (Благодаря на всички, които ми пишат и искат да отбележат празника си при нас. Приемаме резервации за септември през месинджър)”, сподели развълнувано Ирина Тенчева.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.