Новини Шоубизнес

Кичка Бодурова към феновете си: Ето защо няма да се прибира в БГ! (виж тук)

Кичка Бодурова разкри защо ще остане в Америка!

Естрадната легенда Кичка Бодурова разочарова феновете си с признанието, че няма да си идва в родината това лято. Ето коя е причината за това:

“Получих много съобщения и емайли с въпроса дали ще се видим това лято . Скъпи мои приятели и фенове, имах билет, който бе канселиран поради това, че много аеролинии не работят с пълен капацитет, няколко неуспешни резервации след това. Ваксинирах се най- вече за да дойда в България и се видим.

Но за съжаление извънредното положение у нас се удължи до края на юли и с право. Пък и как да дойда, да имам концерти без да мога да ви прегърна, дори да се докоснем-не мога да си го представя.

Отложих 6 такива, но със сигурност ще се видим догодина. Само се пазете и бъдете здрави. И аз обещавам същото. Надявам се, че всеки от вас е осъзнал колко хора загубиха битката с този проклет вирус и че не е просто грип.

Загубих близки , други минаха през много мъки, докато отново повярват в живота. Мъчно ми е, много ми е мъчно. Но ние си доказахме, че нито времето, нито разстоянието може да ни раздели. Аз съм сигурна, че следващото лято ще бъде много щастливо за нас-защото отново ще бъдем заедно.

Днес е 1 юни- честит празник на бъдещето на България! Прегръщам всеки един от вас с най-топлата моя прегръдка. С много обич – ваша KB”, написа Кичка Бодурова.

Коментари чрез Facebook

коментара