Огромен скандал: Би Ти Ви се подигра със зрителите си!

https://goreshto.net/novini/ogromen-skandal-bi-ti-vi-se-podigra-sas-zritelite-si/49172 Goreshto.net
Огромен скандал: Би Ти Ви се подигра със зрителите си!

Все повече хора скачат срещу скандалното решение на Би Ти Ви!

Зрители на Би Ти Ви буквално скочиха на бунт в мрежата, заради скандално решение на телевизията, което те определят като чиста гавра. Хората са вбесени и не пестят "благословиите" си към телевизията и в частност към Слави Трифонов.

Повод за несдържаните и на моменти доста цинични обръщения към Би Ти Ви е случилото се с детето-чудо Крисия Тодорова вчера. Както Goreshto.net първи съобщи, всички видеоклипове на малката сладурана, кандидатка за партньорка на г-н Андреев в Шоуто на Слави, изчезнаха яко дим от Youtube.

slaviБез предупреждение, без съпътстваща информация, без нищо - просто ей така. Докато до вчера, в най-гледания световен сайт спокойно можеше да се открият над 15 клипчета с изпълненията на феноменалната Крисия, то всички те вече са изметени оттам като след яка чистка.

Фенове на Крисия Тодорова моментално скочиха срещу телевизията, която според тях е единственият виновник Крисия да изчезне от мрежата. Предполага се, че както БТВ Медия груп категорично забрани да бъдат публикувани епизоди от "Шоуто на Слави" във Vbox7, така е постъпила по същия начин с Youtube. И всичко само заради права и най-вече пари!

Болшинството от недоволните пък обвиняват директно Слави Трифонов, тъй като той на практика "дърпал конците" в телевизията.

Все още официално становище на Би Ти Ви по въпроса няма. Само феновете на Крисия Тодорова стават все по-изнервени.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.