Новини Шоубизнес

Мариела Нордел трогна мрежата с приказка за отровата! (виж тук)

Мариела Нордел разтърси мрежата с една истинска притча!

Мариела Нордел и нейната “приказка за отровата” разтърсиха мрежата и накараха много хора да се замислят. Нещо крайно необходимо ни в тези дни:

“Приказка за отровата

Снаха и свекърва не се разбирали, един ден снахата побесняла и отишла при билкар да му иска отрова, за да умори свекърва си.

Знахарят се опитал да я разубеди, но като видял, че няма да си промени мнението, й дал торбичка с билки и заръчал всяка сутрин да й прави с малко от тях чай.

Понеже не искал да го заподозрят в съучастие в убийсто, обяснил, че отровата е бавнодействаща и ще отнеме 2-3 месеца, докато довърши старата.

И за да успее с плана си, снахата трябвало да махне всяко подозрение от себе си, че я е отровила. За това я посъветвал, докато тровела бавно свекърва си с чая, да се държи 2-3 месеца добре с нея.

Още на другата сутрин станала снахата рано, ошетала, опържила мекици и приготвила чай за омразната си свекърва, усмихнато й поднесла закуската. Наричала я “майко”, във всичко я слушала и помен нямало от навъсената млада жена.

Свекървата също омекнала, започнала да я нарича “дъще”, да я глези, да й прави подаръци…. и така 3 месеца. Вече били първи приятелки и не можели една без друга.

Тогава снахата се затичала при знахаря и със сълзи го помолила за противоотрова, че не можела да понесе загубата на старата жена.

“Няма нужда от противоотрова, защото отровата не беше в чая, а в твоето сърце! А, това, което ти дадох бяха обикновени горски подправки”, трогна мрежата кулинарката Мариела Нордел.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.