Величието на Крисия мина всички граници /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/velichieto-na-krisiya-mina-vsichki-granici-video/49162 Goreshto.net
Величието на Крисия мина всички граници /ВИДЕО/

Крисия Тодорова няма спирачки

Невероятната Крисия Тодорова продължава да превзема драгия българския зрител с вълшебния си глас. Последното й изпълнение на "Искам те пак" изправи на крака Слави Трифонов за пореден път, видя Goreshto.net. Малката сладурана доказа, че умее да изпълнява перфектно не само песни на английски език, но и такива на български. Предишния ден тя изпя "Облаче ле бяло" и отново беше невероятна.

[caption id="attachment_2893" align="alignright" width="282"]Iskam te pak Крисия Тодорова изпя чудесно "Искам те пак"[/caption]

Снощи Ку-ку бенд промени правилата и не отстрани нито едно момиче, което отлага финала със седмица. Отдавна обаче се забелязва, че любимката на публиката е именно Крисия Тодорова. Музикантите на Слави пък бяха особено впечатлени от разградското дете-чудо заради лесната и бърза смяна на тоновете по време на изпълнението на "Искам те пак", която е песен на Цветелина Грахич.

Идния четвъртък Крисия Тодорова ще изпълнява песен от 2004 година, тъй като новата задача изисква хит от годината на раждането на децата, а Криси е родена преди 9 години и половина.

Сега се насладете на уникалната Крисия Тодорова!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.