Свят

Ще се изненадате с кого завъртя любов Мария Бакалова

През 2013 г., той беше обвинен в посегателство от младия актьор Шон Роуз

По всяка вероятност ще се изненадате като научите с кого върти любов българската звезда, която успя да пробие в Холивуд – Мария Бакалова.

Припомняме, че родната актриса се появи на връчването на наградите „Оскар“ под ръка с известния мениджър на таланти Кейд Хъдсън. Веднага след това щатските таблоиди недвусмислено обявиха смуглия красавец за нейно гадже.

Мария Бакалова
През 2013 г., той беше обвинен в посегателство от младия актьор Шон Роуз

В миналото 32-годишният мъж е работил за емблематични фигури от шоубизнеса като Бритни Спиърс. Макар и слабо познат на публиката, той е една от най-ексцентричните и скандални фигури в средите на богатите и известните отвъд Океана.

За връзка между него и Мария Бакалова се заговори още в края на миналата година. Тогава двамата бяха изловени от папараци да се гушкат на плажа в Маями. Тя обаче отрече отношенията ѝ с агента да преминават границите на приятелството и съвместната работа.

Появата на Кейд в нощта на „Оскар“-ите несъмнено говори съвсем друго. Хъдсън е известен не само с отличния си нюх към откриването на таланти, но и с многопосочната си интимна ориентация. Бизнесменът е откровено бисексуален.

През 2013 г., той беше обвинен в посегателство от младия актьор Шон Роуз. Последният показа sms-и, в които Кейд го кани на уикенд с взаимна консумация в замяна на роля в известен сериал.

Скандалът обаче бързо бе потулен и Хъдсън хитро измести по-голямата част от бизнеса си в Европа, където се запознал и с нашенката. Кейд официално е агент на Мария Бакалова след пробива ѝ във втората част на филма „Борат“. Самата тя и преди е публикувала снимки с него в интернет. Сред клиентите му в момента освен българското момиче са звезди като Ема Робъртс, Зак Ефрън и др., пише retro.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.