Новини Шоубизнес

Джийсън Брад Люйс направи мъжете на 2 стотинки! (още подробности)

Джийсън Брад Люис нахрани безотговорните мъже!

Ексцентричният и устат Джийсън Брад Люис направи на две стотинки мъжете, или по-точно безотговорните от тях, с които напоследък светът се напълни:

“21 век, 2021 година… мъжът не може да поеме елементарна отговорност към жената и генерално към семейството.

Толкова мъже напуснаха жените и децата си заради чужда слива или просто защото им се живее. Не мога да повярвам, че това продължава да се случва в днешни времена.

Повечето дори не искат да плащат и издръжка, сякаш жената трябва да се превърне в ГОСПОД и да огрее навсякъде. А тя милата.. майчица.. изтормозена, вкопчена в децата си се опитва да издрапа, да ходи на работа, близките да й помагат, да изкарва някакви пари за да може да не тънат в лишения.

Който е измислил “МАЙКА ГЕРОИНЯ” е имало защо… И докато ОН си драпа оная работа, свирка си с уста и си живее живота, тя се изгърбва от сутрин до вечер, за да осигури нормален живот за най-милото си.

Точно тези ако знаете как ги наказва съдбата в някакъв момент. Защото хубавото им лице или патка ще са до едно време.

Като дойде моментът да не им става и да отперят мадури до колената, с които могат да се завиват вечер, ще разберат наистина, че са си пропиляли годините напразно.

Няма нищо по-страшно от това да одъртееш и да няма кой да ти донесе една чаша вода. Кармата забавя, но не забравя! Всеки си го получава в някакъв момент”, заяви Джийсън Брад Люис.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.