България Горещо

Светослав Аргиров флиртува в ефира с репортерка на Гала

Светослав Аргиров не се свени да се закача с репортерка на Гала в ефира

Репортерката на Гала Ина Чочева за пореден път интервюира братя Аргирови, които вече си я чувстват очевидно доста близка.

Толкова близка, че по-игривия от близнаците Аргирови – Светослав откровено флиртува с русата красавица, която е съпруга на тенисиста Тодор Енев.

В края на излъчения репортаж побелелия Светослав Аргиров го удари на откровения пред микрофона на Ина: „Аз съм много влюбчив, и много чувствителен… и моля ти се стига с тези интервюта, че и аз имам сърце, сега сигурно пулса ми е 130… и не знам какво ще правим по-нататък!“, ухажва секси репортерката пловдивчанина, чиято гореща свалка очевидно е поорязана при монтажа, пише LifeOnline.bg.

Снимка: Фейсбук

От своя страна семейната Чочева се заканва, че това “няма да е последното ни интервю“, а братята се надпреварват – „Не отказваме, с огромно удоволствие!“, един през друг се слагат естрадните звезди, а със сподавен стон Светослав изстрелва многозначителното „Ще гледам пак да се видим.“.

След репортажа панелистката Криси Патрашкова констатира, че това е “обяснение в любов” и допълни, че съпругата на Благовест Аргиров – румънският модел Лили – е много ревнива, защото очевидно е наясно, с игривите навици на братята и всячески се стреми да ограничи залитанията му извън семейната спалня.

От своя страна Гала подчерта, че Ина Чочева е неустоима красавица и може да разтупти сърцето на всеки мъж.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.