Новини Шоубизнес

Наталия Кобилкина разкри: Ето как да помогнеш на мъжа си да забогатее! (виж тук)

Наталия Кобилкина учи как да направим мъжа си богат!

Как да помогнем на мъжа си да забогатее – това разкри Наталия Кобилкина по време на празниците. Това е нейният подарък за дамите в мрежата:

“Юлий Цезар и Клеопатра, Артър Милър и Мерилин Монро, Джон и Джаки Кенеди, Джей Зи и Бионсе и още много други вдъхновяващи и успешни двойки! Каква е тяхната тайна? Защо всички семейства не са като тях, а вместо това има такива, които живеят с вечните скандали за сметки, пари и какво ли още не.

Често казват, че до всеки успешен мъж има една любяща и отдадена жена, а понякога до успешната жена има любящ и силен мъж. Аз вярвам, че една жена може да носи късмет и да бъде муза за любимия си мъж, а може и обратното – да го размаже.

Как да бъдеш от първите? Как да направиш своя мъж богат и успешен? Ето няколко съвета:

Забрави за парите.

Те не са целта и причината да четеш този текст. Всъщност ние искаме да сме богати и успешни, заради това, което ни дават парите. И тук дори нямам предвид толкова материалните придобивки – голяма къща, нова кола, луксозни дрехи и т.н. Става въпрос за нематериалните потребности, които всъщност задоволяваме – потребност от щастие, радост, спокойствие, сигурност, любов, развитие (например, чрез парите можем да дадем по-добро образование на децата си). Затова е важно ясно да знаем кои са нашите потребности – моите и на мъжа ми. Когато веднъж ги определите, те ще ви служат като средство да мотивирате своя мъж да се стреми към успех.

Стани съпруга на милионер.

Дръж се така, сякаш вече си такава. Но преди да хукнеш по магазините, за да купуваш скъпи вещи от известни марки, бързам да кажа, че имам предвид нещо съвсем друго. Говоря за навици, грижа за себе си, ежедневие, способност за управление на времето, социален кръг, ежедневно развитие. Съпругата на един милионер няма да губи времето си в гледане на сериали и клюкарстване с приятелки, няма да ходи с олющени нокти и мазна коса. Напротив, тя ще се грижи за външния вид и здравето си, ще поддържа тялото си в добра форма, ще се стреми да се усъвършенства умствено и духовно, за да му бъде интересна. Ако промениш себе си в тази посока, със собственото си поведение ще подтикнеш мъжа да върви напред.

Поддържай къщата подредена.

Когато мъжът е зает или се върне след тежък работен ден, най-лошото нещо на света е да се прибере в неподредено жилище. Безредието означава объркване и оказва натиск върху мозъка му. За да бъде един мъж успешен, той трябва да се отърсва от стреса и напрежението, почивайки си в уютен дом. Така на следващия ден ще може да покорява нови върхове със свежи сили и енергия.

Давай му секс.

За мъжете сексът е изключително важен. Чрез него те си почиват, зареждат се с енергия, повишават самочувствието си, по-уверени са, а освен това е доказано, че задоволеният мъж е много по-концентриран и постига по-добри резултати в работата си. Освен това сексуалната енергия е пряко свързана с паричния поток, тъй като и за двете при човека отговаря втора чакра”, обяснява Наталия Кобилкина.

 

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.