България Горещо

Здравко от Биг Брадър не ще и да чуе за брат си (Стоян свързан със скандалната подпорна стена на Алепу)

Здравко от Биг Брадър публично се отрече от брат си

Здравко Василев, който всички помним като победител в първото издание на Биг Брадър, се разграничи от брат си, защото фирма, свързана със Стоян Василев, е купила “подпорната стена” на Алепу. На последните парламентарни избори Здравко беше кандидат за депутат в листата на “Изправи се! Мутри вън!”, а Стоян е общински съветник в Приморско от партия МИР. “Вчера моя брат направи нещо, с което освен че ме разочарова, до голяма степен загуби и вярата ми в него.

Здравко от Биг Брадър
Снимка: Фейсбук

Обръщам се към Вас, защото изпитвам потребност ясно и категорично да заявя пред всички моята позиция относно решението му да закупи и довърши строителството на печално известната “подпорна стена” на плаж Алепу… Освен че нямам абсолютно нищо общо с всичко, което се случва и се е случило там, каквито и да са неговите мотиви, аз не одобрявам и не подкрепям тази негова инициатива.” – каза във видеобръщение във Facebook Здравко Василев. Победителят в първото издание на риалити формата притежава кокетен малък хотел в родния си град Поморие. За да свърже двата края в коронавируса, той дори стана общак в строителството.

Здравко докача син преди три години, а освен това има и две дъщери. „Каките пораснаха и ние с жена ми се решихме да имаме още едно бебе, а те много помагат в отглеждането му“. Той сключи брак в предаването с Христина и тогава мнозина предричаха, че връзката им ще се разпадне, пише hotnews.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.