България Новини

Дерматоложката Радина Денкова влюбена в гръцко селце! (виж тук)

Радина Денкова използва спокойствието преди сезона за почивка в Гърция!

Тишината и спокойствието преди летния сезон използва дерматоложката Радина Денкова, за да си отдъхне в съседна Гърция. Ето какво сподели тя за първите си впечатления от пътя:

“Гърция преди да започне сезона. Чакаме три часа да минем границата. След направени две ваксини преди повече от месец и PSR тест вчера, ни взимат бърз тест. За всички минаващи без изключение.

Тръгваме към Солун, по пътя никакво движение. Пристигаме в района на Макриалос, на 50 км от Солун. Малко селце с прекрасна гледка към морето.

Питаме в първата таверна на крайбрежната улица дали ще ни нахранят. Таверната се подготвя за сезона, боя, почистване, основни дейности.

Настаняват ни във вътрешната страна на бар плота отвън, не се работи, забранено е сядането, само за вкъщи. Пия бяло вино от района на Верия.

Собственикът, приказлив грък, работил шест години в Дюселдорф започва да ни разказва колко е хубаво в Германия. Аз му обяснявам, че това място на което е ресторанта не може да се сравни с никаква Германия.

Тишина спокойствие и очакване на нови хора, очакване на туристи, които да донесат препитанието. Далече в морето се виждат мрежите за миди, април е още самотен, но очакващ. А калмарите и октопода са уникално вкусни!”, сподели Радина Денкова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.