България Новини

Венци Мицов се измори: Въведе строги правила в мрежата! (виж тук)

Венци Мицов въведе строги правила сред приятелите си в мрежата!

Музикантът Венци Мицов тегли чертата и въведе строги правила в мрежата. Явно му омръзна да търпи обиди и хейтове, така че заяви следното:

“Скъпи, мили, любими мои фейсбук приятели.
Мисля, че е време да въведем някои правила. Поне аз лично ще ги въведа, защото мааааааалко започнах да се уморявам от някои неща.

1. Няма да търпя повече комсомолци, които идват с тезата “Щом не си от нас, си от ГЕРБ”. Имам правото да ненавиждам ДБ, ИТН, ИСМВ и да ненавиждам и ГЕРБ. Без значение дали това е рационално или не. Впрочем имам правото да имам каквито си искам убеждения, но всяка ваша тъпотия в тая посока повече няма да толерирам. Говорете си на тая тема или с вашите партийни фюрери, или в тайните ви малоумни комсомолски групи на трижди по-малоумните ви комсомолски организации.

2. Няма да търпя повече хора, които се аргументират с нечий външен вид. Да си знаете. “Тоя е грозен, тоя е дебел, тоя е урод” на моята стена няма да има.

3. Стената ми е абсолютно затворена за конспиратори. Ако искате да излагате конспиративни теории, идете другаде.

4. Не се обиждайте помежду си. Адски е грозно. Не желая да го виждам при себе си.

5. Последно – истеричните комсомолци постоянно ми пишат – озлобен си, защото не влезе в парламента. Да им кажа за последно – не се занимавам с политика вече почти година и половина. Или бъдете информирани, или нямате място в разговора на стената ми.

Това е всичко. И накрая нещо в заключение.

Търпях 10 години обиди. Външен вид, MAFIQ, задкулисие, един даже твърдеше, че аз съм истинския убиец на Георги Марков (не се шегувам, ДСБ Бургас са силни в тезите).

Търпях докато съм в болницата да получавам лични съобщения “Дано умреш, свиня мръсна” и “Дебел си, няма да оцелееш”, но сега започвам да си мисля, че или това трябва да спре… Или социалните мрежи са обречени. Поне за мен.

А сега ви оставям. Ако това, което написах като елементарни правила ви устройва – супер, да продължаваме да спорим за принципи.

Ако не – сори, но аз не съм одушник за това, че не ви става и за това, че заплатата ви е малка, а жена ви не ви готви мусака.

Приятен ден на всички! Венсеремос!!!”, сподели Венци Мицов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.