Горещо Жълто Новини

Бомба! Валери Божинов в шок от забраната на Алисия!

Валери Божинов си го търсеше вече няколко години!

Съпругът на Николета Лозанова изпадна в шок след последните думи на бившата си половинка Алисия. Футболистът Валери Божинов недоумява как “вечно влюбената” в него певица ще посмее да му заяви подобно нещо, а още повече да му даде такава забрана.

Източници, близки до Божинов, разказват, че той буквално останал с пръст в уста, след като Алисия категорично и публично му забранила да я споменава оттук нататък. Певицата изрично настояла Валери да забрави името й, както и факта, че някога двамата са били заедно. И ако изобщо иска да говори и да се сеща за някого, то това да е единствено сина им Валери младши.

valeri1“Край! Този човек отдавна не е нито в живота ми, а още по-малко в сърцето ми. Писна ми да се търкаляме на хората в устите до припадък! Оттук нататък нека да говори само за Николета, или за която си поиска, но не и за мен”, обяви категорично Алисия, която в момента успешно гради връзката си с Ники Михайлов.

Очевидно и на вратаря не му допада името на годеницата му постоянно да се свързва с това на Валери Божинов и той изцяло я подкрепя в решението й.

Единственият изненадан от това бил Валери, който с присъщото си мъжко его, тайно се радвал, че има любовта на две жени – и на настоящата, и на бившата.

Но, както е седнал на два стола, нищо чудно да се събуди на пода, коментират наблюдатели.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.