Новини Шоубизнес

Мегз сащиса всички: Виж с какво се захваща през май! (още подробности)

Мегз се насочва към психологическите консултации!

Миглена Каканашева – Мегз успя да сащиса всички с новото поприще, в което ще се изявява. Както се казва, тя ще стане един вид конкуренция на Наталия Кобилкина:

“Скъпи приятели, през месец Май ще бъда готова да ви представя новия си проект. Той няма да е свързан с мода, козметика, телевизия или всичко, което сте свикнали да виждате в проектите ми досега. Ще бъде свързан със СЕБЕРАЗВИТИЕ.

От около година работя по този проект и за мен беше истинско предизвикателство да сформирам екип и изготвя модел на работа. Събрала съм екип от над 20 специалиста в областта на психология, психоанализа, хюман дизайн, астрология, нумерология, тета лечение, акашови записи, рейки, регресия, невролингвистично програмиране.

Не знам колко от вас знаят, но самата аз съм завършила психология в Англия и съм специализирала психоанализа и здравна психология отново в Англия.

Създох бизнес модел, в който чрез помощта на този екип ще се изготвят и продават програми и анализи за себеразвитие. Какво означава това? Имате проблеми и не се чувствате добре емоционално, но не знаете как да се справите с проблемите. Ние ще ви направим необходимите тестове и ще ви изготвим план за действие.

Имате проблеми с партньора си – ние ще ви направим необходимите тестове и ще ви кажем върху кои зони да работите. Искате да бъдете насърчаващ родител и да помогнете на децата си да развият максимума от заложбите си. Ние ще ви насочим кои са силните и слабите им страни и ще ви дадем план за действие. Всичко това ще се случва онлайн и ще бъде на достъпна цена.

През последните няколко години животът ми ми поднесе много изпитания. И лично извървях пътя на промяната. Отлично знам какво е да си затънал в проблеми и да не знаеш как да се оправиш. Но знам и изпитах също лично какво е да се изправиш на крака и да намериш обратно пътя си нагоре.

Моделирах този път и го превърнах в продукти за личностно развитие. Искам той да стане масов, лесен и достъпен. Така, че всеки да може да го върви.

Това е засега, ще продължа да давам още информация. Надявам се да видите смисъл в идеята ми и тя да ви помогне толкова, колкото помогна на мен в най-тежкия период от живота ми”, сподели Мегз.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.