Джийсън Брад Люис разтърси мрежата с истината за убиеца на Милен Цветков! (виж тук)

0

Джийсън Брад Люис потресен и отвратен от цинизма по случая Милен Цветков!

Отвратен, потресен и омерзен от циничното отношение по случая с Милен Цветков е Джийсън Брад Люис. Ето какво заяви той година след зверската катастрофа с водещия:

“На този ден преди една година дрогираният Кристиан, уби телевизионният водещ, баща, скъп наш колега и приятел Милен Цветков. Една година, престъпното вулгарно съдилище, не успя да даде присъда. Една година,… виновен за това зверско убийство НЯМА.

Кристиан си седи в ареста, водят се разпити.. съдът се съмнява. Той ли е карал, не е ли… Не мога да ви опиша отвращението ми от българското законодателство и изобщо от подобието на държава в което живеем.

Искрено се надявам с новото правителство, някой , някъде там да се сети , че това дело се точи , като свинско черво 12 месеца без изход, сякаш ние сме някакви идиоти.

Ами не… няма да забравим и ще продължаваме да задаваме въпроси и да питаме, цял живот ако трябва. Казах го и преди! На негово място можеше да съм аз , вие или любимито ви семейство в кола, пълна с деца.

Главата не ми побира, що за престъпно варварство и тотално безхаберие има съдът. Страх ме е,… така както ме бе страх да не пуснат убиеца на момчето от борисовата градина.

Уви,.. след безсрамно малко време в ареста, Йоан Матев, бе освободен под домашен арест защото няма доказателства. Въпреки, че брат му заведе полицията до ножа с който е отнел “за спорта” живота на малкото момче.

Наясно ли сте , че държавата пуска убийци на свобода? Вие наясно ли сте какво се случва тукааа беееееее????? Кажете…!???? До кога ще спим бе хора? До кога ще забравяме и ще си затваряме очите?

Дълбоко отвратен съм… в каква тиня живеем …ако не успеят да осъдят дрогирания Кристиан… наистина ви казвам , че ще е трагично. Краят на нас , като народ и държава. Феноменално падение…

С почит към теб Милене, прости ни, че може би не правим достатъчно, но силно се надявам, че възмездие ще има. Знам, че си някъде там на самотна гара и чакаш… обиден… сънувах те. Ние чакаме с теб.. за да отлетиш спокоен!”, разтърси мрежата Джийсън Брад Люис.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.