Новини Шоубизнес

Ирина Асиова: Жалко, но 1:0 за Тулупа! (още подробности)

Ирина Асиова взриви мрежата с коментара си!

С политическия си коментар взриви мрежата влогърката Ирина Асиова – Диамант. Съпругата на американски продуцент разпали страстите с мнението си за политическата обстановка в страната:

“1:0 за Тулупа! Много ми е неприятно да го призная, но е факт. Пуснете си брифинга по Севда ТВ и си водете записки… Вчера ви предупредих, че То гледа панаира в НС и хич няма намерение да се предава. Един последен живот му е останал и ще се бори до последната банкнота от чекмеджето.

Управлявайте сега, нали искахте да управлявате, айде да ви вида. Това му беше посланието. Трябва да е много тъп, за да не се възползва от циркаджийското безсилие в парламента. А той е прост, но не е тъп. Инстинктите му за оцеляване ще да бъдат изследвани някой ден от група британски учени.

Няколко важни бележки…

1. Брифингът бе прекъснат по средата от НОВА и БТВ. По БНТ пуснаха малко.
Чак се издразних, че не можах да си го изгледам на голям екран, а трябваше да го търся във Фейса. Да го тълкувам като дърпане на шалтера?! Иска ми се, но може и да е рано.

2. Вика, че Да България се била съюзила с ДПС. И че вече никой няма да стъпи на Росенец.
Да, каза го, пуснете си го.

Останалите “врагове” само бяха споменати като некви там нещастници, които и заедно пак не могат да го надвият. Обаче Да България му бърка директно в … чекмеджето. И президента. Ей, Радев мира не му дава.

Но за едно са прави. И Тупупа и гнидата Биков. Ако искате да свалите Борисов не му гласувайте оставката. Направете правителство и той повече няма да е премиер.
Айде, чакаме да ви видим”, коментира Ирина Асиова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.