Райна научи нещо жестоко

https://goreshto.net/novini/rayna-nauchi-neshto-zhestoko/49151 Goreshto.net
Райна научи нещо жестоко

Райна не е на себе си след новината, която разбра!

Райна не е на себе си след като научи нещо наистина ужасяващо. Шокът за Пилето е огромен, още повече като се има предвид огромното самочувствие, с което влезе в Къщата на Биг Брадър и заяви на всеослушание, че била най-известната сред съквартирантите.

Нищо лошо, все някой трябва да бъде по-популярен от останалите. И самочувствието е нещо прекрасно, стига обаче да е подплатено с покритие.

rainaИ точно в това се корени излагацията на Райна, която разбра, че този път не е получила нито една номинация за музикалните награди на Пайнер, които ще се излъчат за 12-ти пореден път.

Нито една номинация! Нито една мъничка, мижава номинацийка не е определена за Райна, а феновете й са наистина неприятно изненадани. Това обаче не е всичко. Факт е, че и участията по нощни клубове доста са оредели в тефтера на певицата и вече се почти на изчезване.

Сигурно това убива Райна, която няма как да не е разбрала, че за разлика от нея, участничката във Вип Брадър Лияна е удвоила и дори утроила размера на участията си. Но, който каквото си заслужил и изработил, шушукат източници от гилдията, според които славата на Райна е започнала да се топи доста отдавна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.