България Жълто Шоубизнес

Светослав Аргиров проговори за незаконния си син във Венецуела

Светослав Аргиров иска да забрави за авантюрата си

След години на спекулации и мистерии един от двамата братя Аргирови – Светослав най-после повдигна завесата около слуховете, че има извънбрачен син в Латинска Америка.

Брат Аргиров не може нито да потвърди, нито да отрече мълвата, но е категоричен, че не иска да рови в тази история и не планира да пътува до другия край на света, за да издирва детето си. Шокиращата новина Светослав научил преди десетина години, но историята започнала през 1986-а, когато Братя Аргирови изнасят концерт във втората по бедност страна в Латинска Америка – Никарагуа и правят същински фурор. “Истината е, че действително имах връзка там с една говорителка от Националната им телевизия. Красавица голяма беше и аз бях първата й сериозна връзка. Всичко стана като в латиносериалите – мимолетно и много бурно“, признава Светослав Аргиров.

Снимка: Личен архив

Веднага щом напуснали с брат му Латинска Америка българската поп звезда забравил за любовните отношения с момичето, докато един ден тя не му изпратила писмо от Венецуела където се преместила да живее, признавайки му, че има син от него. Светослав изпаднал в шок, но не върнал отговор и се опитал да забрави историята. Съдбата обаче му напомнил за извънбрачното му дете, когато на фестивал в Дрезден с брат му срещнали известен салса певец от Никарагуа, който също им подхвърлил, че въпросната журналистка с която Светльо имал афера, родила момче от него. С днешна дата синът му би трябвало да е на 36 години, писа Ретро.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.