Новини Шоубизнес

Ти да видиш: Мегз пусна спешна обява за… ветеринари и животновъди! (виж тук)

Мегз търси ветеринари и животновъди!

Спешна обява за ветеринари и животновъди публикува в мрежата Миглена Каканашева – Мегз. Ето пълният й пост за тези, които се интересуват:

“СПЕШНО! Търсят се ветеринари и специалисти по животновъдството в областта на Ивайловград. Възможност за постоянна или временна и почасова работа. Много е спешно!!

Скъпи приятели, моите приятели германските будисти от село Одринци имат нужда от помощ. Скоро те ще заминат, за да вършат духовна работа по света. Поради тази причина в селото се настаняват нови немски семейства, които ще живеят там и ще се грижат за стопанството.

Имаме, обаче, огромен проблем с животните. Новите семейства трудно свикват с работата и са много изплашени. Имат нужда от някой да ги обучава, напътства и ръководи поне докато посвикнат, защото моите приятели скоро заминават, а те още не могат да се справят сами.

Някои от животните трудно свикват с новите грижи и боледуват и всички в Одринци са много изплашени и отчаяни. Стопанството е голямо – биволи, кози и малко овце. Само новородените козички са около 100.

Ветеринари, животновъди с опит, някой, които има ферма в областта, специалисти в отглеждането и храненето, могат да се свържат с тях в контактите по-долу или да пишат на мен, за да направя контакт.

Хората могат да идват и за по няколко часа на ден или през ден, или дори през уикенда. Това е добра възможност за хора с опит и знания в областта на животновъдството да си изкарат допълнителни доходи. Разбира се, може и редовни за целодневна работа – стига да има желаещи.

Също, моите приятели все още търсят хора, които да извеждат животните на паша и да помагат с работата в стопанството. Могат да живеят там или да идват в селцето всеки ден.

Моля ви, ако имате познати в тази сфера и в региона на Ивайловград, споделете им”, написа Мегз.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.