Свят

Лепнаха срамен прякор на Меган Маркъл

Едва ли е предполагала, че ще се стигне дотам

Лепнаха изключително срамен прякор на съпругата на принц Хари – Меган Маркъл.

Скандалното интервю на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри събуди нова порция омраза към херцогинята на Съсекс.
Това се случи, след като стана ясно, че не всичко, изречено от нея по време на разговора, е чистата истина.

Меган Маркъл
Едва ли е предполагала, че ще се стигне дотам

Фокусът остана върху бившите членове на кралското семейство дори и сега, след смъртта на 99-годишния съпруг на кралица Елизабет Втора – принц Филип.
Някои дори спекулираха, че интервюто на Меган Маркъл и принц Хари, пълно с обвинения към роялите е спомогнало за влошаването на състоянието му.

В крайна сметка факт е, че дори и седмици след даденото интервю, медии и хора от цял свят все още коментират казаното от двамата избягали в САЩ влюбени и скандалните им разкрития.

Хората, които обаче не вярват на Маркъл й дадоха кошмарен нов прякор. Той вече се използва от почти цяла Великобритания. Херцогинята с право е възмутена и не си намира място.
Обсъждането на скандалното интервю пред Опра Уинфри не спира и за минута.
Тежки и доста откровени подробности биват обсъждани от експерти и общественици, които се разделят на два лагера – противници и поддръжници на Хари и Меган.

Не е тайна, че пръв остро войната поде известният телевизионен водещ Пиърс Морган. Той често критикува Съсексови още, докато бяха част от кралското семейство. Морган плати с кариерата си именно след това интервю на двамата влюбени.

Припомняме, че той нарече в ефир Меган Маркъл “Принцеса Пинокио”. Към днешна дата това е прякорът, с който бившата актриса е известна не само в цяла Великобритания, но и в цял свят, пише zajenata.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.