Новини Шоубизнес

Ирина Асиова: Кокошка трябва да е изпила мозъка на Боко, за да се бори с Радев! (виж тук)

Ирина Асиова – Диамант направи “разбор” на първото заседание на НС!

Разбор на днешното първо заседание на НС направи влогърката Ирина Асиова – Диамант. Като съпруга на продуцент тя връчи импровизирани статуетки и Оскар на родните политици:

“С такъв интерес не сме гледали нито едно първо заседание на новия парламент. Реч по реч, депутат по депутат. До сега не съм следила церемония с такова любопитство…

Даже връчването на Оскарите с Мария Бакалова няма да превъртам кадър по кадър, както първия ден от влизането в 45-ото НС. От минаването по червения килим до излизането на сцената!

Да раздадем и малко статуетки!

За изгряваща звезда присъждам отличието на… Мика Зайкова.
Просто кърти!

За най-противно, мрънкащо, дразнещо кудкудякащо изпълнение при жените… “Златната Малинка” грабва Деса Поетеса.

Корнелия will be back… ! Като Терминатора на Шварценегер е. Уж й стопиха лагерите, а тя винаги се завръща! И то по-люта. Рано й е още за цялостно творчество, има още роли в нея, затова й връчваме “Гумен Феникс”. Огъва се, но не се чупи.

“Оскар” за главна мъжка роля… то е ясно! Радев! Без конкуренция! И присъствие има, и опасните каскади си прави сам! И фасон си има за червен килим!

Наградата за залязваща звезда “Голямото поси$ане” единодушно връчваме на затлъстелия майстор на бойните изкуства Хуй Вей от Банкя, който дори оставката си не посмя да връчи лично.

Кокошка трябва да му е изпила и малкото акъл, който има, да реши да се явява на президентски избори срещу Радев”, заяви Ирина Асиова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.