България Шоубизнес

Тежка депресия налегна Сузанита (Вижте причината)

Сузанита трудно приема развода на родителите си

Орхан Мурад отново е ерген!Певецът се е развел официално със съпругата си, научи “България днес”. Музикантът й Шенай бяха женени 19 години, но с брака им е напълно свършено. Плод на любовта им е младата певица Сузанита. За момента няма яснота защо Шенай и Мурад се разделят, и то толкова скоростно. Дори техни близки бяха изненадани от внезапния разрив в отношенията им, но нямат представа какво е довело до него. “Разведохме се на 23 март – призна пред вестника Шенай. – Беше по бързата процедура. По взаимно съгласие. Ние сме възрастни хора”, обясни вече бившата жена на Орхан Мурад.

Самият музикант не пожела да коментира нищо. Въпреки че са разделени, Охран и Шенай продължават да делят общ покрив. Те живеят в семейното жилище в Пловдив, поне на този етап. “21-и век сме. Били сме 19 години заедно. Няма драма, че живеем заедно, въпреки че сме разведени. Разбира се, говорим си понякога. Нямамe проблем с това. Разделихме се цивилизовано. Оставаме приятели. Засега живея при него. Но е възможно в даден етап да не делим общ апартамент”, споделя Шенай.

Снимка: Инстаграм

Според нея дъщеря им Сузанита приема тежко раздялата между родителите си. Самата певица също не пожела да коментира темата за раздора в отношенията на майка си и татко си. Нормално е като всяко дете да страда. Тежко й е – родителите й вече не са заедно. Но такъв е животът. Разводи се случват и в семействата на известните, не само в нормалните. Сузи знае за развода. Чула е и двете гледни точки. Не е малка, но й е трудно”, разкри още Шенай. Бившата съпруга на Орхан Мурад днес празнува рожден ден. Тя очаква много подаръци от близки и от децата си. Първородната й щерка – Александра, която е от предна връзка, съвсем скоро ще я направи баба. “Най-големият подарък ще е раждането на бебето. Това ще са хубави емоции. Не искам да кажа кога е терминът, за да не урочасам бебето, още преди да се е родило. Раждането е най-хубавото нещо. Нека вече само такива неща да ми се случват”, казва още майката на Сузанита.

В момента Шенай работи като брокер. Тя е част от голяма компания, която продава имоти из цяла България. Oрхaн Мурaд и Шeнaй cключвaт грaждaнcки брaк прeз ceптeмври 2002 г. Прeди тoвa и двaмaтa имaт гoрчив oпит c бившитe cи пoлoвинки. Шeни e изocтaвeнa от предишния си парньор малко след като на бял свят се появява дъщеря й Александра. Oрхaн има неуспех с Антоанета, с която живее дълги години на семейни начела. Мадамата успява да открадне на певеца почти половин милион лева. Музикантът дълги години води дела срещу бившата си партньорка, ала без успех.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.