Новини Шоубизнес

Наталия Кобилкина разкри какво е да си жена от архитип Любовница! (виж тук)

Наталия Кобилкина обясни втория вид архипит – любовница!

Какво е да си жена от архитип Любовница обясни Наталия Кобилкина. Преди дни тя разясни ситуацията при дамите с архитип Момиченце. Ето какво обясни днес:

“Какво значи, ако си в Архетип – Любовница?

Ти си страстна и желана, до теб винаги има мъже. Мъжете те наричат палавница и мръсница. Те често ти правят неприлични предложения. Ти много се грижиш за своето тяло и за своята визия. Имаш повече приятели мъже, отколкото жени и в тяхната компания се чувстваш по-добре. Забелязваш, че доста често жените ти завиждат и ревнуват. Обличаш се провокативно, за да привлечеш повече внимание.

Силни страни:

Поддържана и красива, усещаш силата на своята сексуалност. Ти си като вулкан и затова си толкова интересна за мъжете. Получаваш от живота всичко, което поискаш и много рядко някой може да ти откаже. Ти си супер енергична и ярка, не можеш да останеш незабелязана.

Слаби страни:

Понякога те възприемат само като сексуален обект и не виждат в теб личност. Затова, че сексът е толкова важен за теб и ти го подчертаваш, твоята сексуалност понякога се превръща в защитна броня от външния свят. Ти не позволяваш близост и затова връзките често са повърхностни, изградени основно на сексуално ниво. Понякога хората не те възприемат като добър специалист, защото твоята сексуалност ги обърква”, обяснява Наталия Кобилкина.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.