Новини Шоубизнес

Иван Христов и Ирина Тенчева изписани от болницата! (още подробности)

Иван Христов и Ирина Тенчева се прибраха у дома!

Продуцентът Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева се прибраха у дома след като прекараха 10 дни в болница с Ковид. Ето какво разкри самата Ирина преди часове:

“Днес си казахме довиждане с д-р Заркова и с великолепния ѝ екип от БОЛНИЦА СОФИЯМЕД – БЛОК 2, етаж 2.

Ежедневни срещи с Човеците, които тя е събрала в медицинския си dream team бяха най-приятните моменти от денонощието ни през последните 10 дни.

Вирусът C-19 смачква не само физиката ти, но също така увереността ти, че нещо зависи от теб или от някой; изпарява смисъла от почти всичко; трие като запотено стъкло малките ти “планчета”, “целички”, “борбички”,“задачки” отпреди.

На фона на фисическото страдание, неизвестността, тоталният хаос в главата, в дома ти, в семейството… си представете как:

Всеки ден, всеки един санитар, медицинска сестра, асистенти, лекари с най-различни специалности и опит намират дума, усмивка и жест, с които без излишна лирика да ти покажат, че всичко, което се случва е нормално и че трябва да си дадем време, време и по-широки хоризонти на мисълта, по-широки от този момент…

Докато изпълняваха медицинските си задачи тези Хора с по 24 часови дежурства, хранили се за последно преди ден, невиждали възрастните си роднини с месеци, неспирно обхождащи между стаите и 100-те пациента, намираха време да ни кажат по нещо за хубавите разходки сред природата, които ще ни заредят като оздравеем; за класическото италианско кино и руските поети; за пътешествията им и … за футбола в България, разбира се.

Прекрасни хора, рискувам да пропусна някой, затова няма да изброявам, но от името на Иван, от мое име и от това на децата ни ( които за 2 седмици пораснаха с година) искам да ви кажа три неща:

1. Вие сте велики! Поклон и благодарност!

2. Животът е колело и вярвям, че някога някак ще можем да върнем към вас енергията, която получихме! Дано да е в щастлив момент от живота ви.

3. Бъдете здрави и каквото и да се случва, моля ви, никога не губете ОНОВА нещо, което ние виждаме в очите ви над маската и което ви превръща от хора с медицинско образование в ЛЕЧИТЕЛИ И ВДЪХНОВИТЕЛИ.

Лечители – ясно защо. ВДЪХНОВИТЕЛИ- защото подобни срещи с хора като вас винаги провокират въпроса: – Ако аз съм от другата страна, дали ще харесам човека, който съм? (ЩЕ СЕ СТАРАЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!)”, сподели Ирина Тенчева.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.