Разкриха я! Ето защо Моника трепери пред Алисия!

https://goreshto.net/novini/razkriha-ya-eto-zashto-monika-treperi-pred-alisiya/49148 Goreshto.net
Разкриха я! Ето защо Моника трепери пред Алисия!

Алисия и Моника се представят за първи дружки, но истината е друга!

Поп фолк дивата и бивша на Валери Божинов Алисия и моделката Моника Валериева напоследък се представяха за първи дружки. Двете бяха засичани заедно на партита в столични нощни клубове, ресторанти и къде ли не. И се скъсваха да тръбят колко са близки.

Най-вече Моника, която направо мина с успешен всички изпити по подмазване. То не бяха комплименти към Алисия, то не беше чудо! Валериева изби рибата преди дни, когато публикува в социалната мрежа поредния коментар за певицата.

monicaСлед като двете заедно с Андреа купонясваха в клуба на Петко Димитров, Моника Валериева написа на Алисия колко красива и стилна жена е и как всички в заведението я гледали с респект и нескрито уважение. Не като някои други, които ги бил минал всеки втори в столицата. Няма да поясняваме, че става дума за Николета Лозанова.

Не общата им вражда с Николета обаче се оказа причината за т.нар. им приятелство. Такова няма, довериха запознати.

Оказа се, че подмазването на Моника Валериева е чисто на професионална основа - красавицата се надявала Алисия да я вербува за снимките на новия си клип, които ще стартират съвсем скоро.

Певицата подметнала на моделката, че може да я покани да участва във видеото, а Моника решила да направи всичко, за да не я разколебае.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.