България Новини

Водещата Искра Ангелова: Политиците не се интересуват от хората! (виж тук)

Искра Ангелова е тотално разочарована от политиката у нас!

Водещата Искра Ангелова изрази гнева и възмущението си от родните политици – без значение стари или нови са те. Ето какво заяви преди часове:

“Днес осъзнах, че от политика се интересуват само… политическите журналисти. Никой не адресира хората – особено интелигентните – по никакъв начин.

Разбираш кой е на власт, само когато пуснеш телевизора (като по времето на Бай Тошо), когато кандидатстваш по проект (и, разбира се, не го спечелиш) или когато някой прави черен живота и бизнеса ти (чували сме и такива истории…)

И по “заплатата” си или по “мерките” за борба с Ковид и в подкрепа на свободния самоосигуряващ се човек, както и на по-засегнатия от коронавируса, загиващ бизнес.

Опитах, появявайки се в онлайн платформата Видимо и невидимо, и в #алтернативиседмицата – по цял ден почти, след изборите, водейки, от “нелегалното” студио в един апартамент в един блок… да направя ясна тази връзка – да гласуваме, защото сме най-гладни, най-бедни, най-несвободни и най-неграмотни в Европа, та логично – сме и най-нещастни – по документи, доказано, след проучвания.

Гласувахме. Ама така… че да продължим да сме… най-гладни, най-бедни, най-несвободни и най-неграмотни в Европа! И най-нещастни, щото когато децата ти станат като герои от чалга клип – хич не ти е весело”, коментира Искра Ангелова.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.