Новини Шоубизнес

Наталия Кобилкина разкри: Ето я тайната на моето секси тяло! (виж тук)

Наталия Кобилкина разкрива тайната на секси тялото!

Наталия Кобилкина започна да тренира и отслабна видимо. Наскоро тя разкри и каква е точно тайната, за да се сдобием със секси тяло:

“Тайната на моето секси тяло!

Всички ние имаме своите физически недостатъци и неща, които искаме да променим в тялото си. Когато става въпрос да влезеш в своята оптимална форма и да поддържаш тялото си стегнато и секси, съм извървяла свой собствен път.

По въпроса за отслабването се е изписало и казало доста. На пръв поглед то изглежда много просто – яжте по-малко, спортувайте повече и наблюдавайте как килограмите се топят. И тази формула наистина работи, но бързата загуба на тегло не винаги означава, че то ще бъде постоянно.

И така, готови ли сте да разберете тайната?

  • Хранене според индивидуалните нужди на вашето тяло. Всеки организъм е различен и поради тази причина една диета може да работи при някой, а при друг – не. Затова е важно да имате режим на хранене, съобразен спрямо вашето физическо и здравословно състояние. Тук имам предвид не просто подходящ вид диета, а такава, изготвена конкретно за вас – специалист-диетолог да изчисли нужното количество прием на калории лично за вас.
  • – Планиране. Какво да сготвя за утре? Какво ще вечеряме? – „любимите“ (в кавички) въпроси на всяка домакиня. Да имате отговор на тези въпроси е още по-важно, ако сте на диета. За да може да следвате назначения ви режим и приема на калории от горната точка, трябва предварително да планирате менюто си няколко дни напред. Също така това трябва да се съобрази, ако сте вегетарианец или пък сте бременна/кърмите. Нашият диетолог-нутрициолог Виктория Спасова ще даде 4 вида менюта с изчислени калории за всяко ядене: Традиционно, Вегетарианско, Протеиново и за Кърмачки на предстоящия маратон „Секси тяло за 3 седмици“:
  • – Тренировки. Те не са толкова важни за самото сваляне на килограми, а по-скоро за това как отслабвате. По време на процеса има опасност кожата да се отпусне. А и идеята е да изглеждате добре и секси, а не като закачалка, върху която дрехите висят. Затова е важно чрез тренировки и упражнения да оформите красиво мускулите си и да стегнете тялото си. Особено след раждане ние, жените, толкова много искаме да се възстановим и да влезем отново във форма. На маратон „Секси тяло за 3 седмици“ ще ви бъде изготвена тренировъчна програма, която може да изпълнявате, както в домашни условия, така и във фитнес зала.
  • – Забързване на метаболизма. Метаболизмът е от изключително значение, но за съжаление малко са късметлиите, които се радват на бърз такъв. Въпросът е можем ли да го забързаме? Да, разбира се, и това става чрез повече движение, повече прием на вода, добър сън.
  • – Награждаване. Като всяка трансформация, тази също не е лека – изисква пълното ви отдаване, постоянство и воля да продължавате да прилагате. С видимите резултати идва и по-силната мотивация, но дотогава е хубаво да си измислите ритуал за награждаване.Например: ако всеки ден спазвам режима и тренировките, вечерта ще се наградя с дълга вана; ако издържа цяла седмица, уикенда ще отида на масаж или ще си купя онази мечтана секси рокля. Няма значение каква ще е наградата, важното е да е нещо, което наистина обичате или което желаете силно, за да ви служи за солидна мотивация.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.