Новини Шоубизнес

Моделът Пам Велидис със знакова татуировка! (виж я тук)

Знакова татуировка извади моделът Пам Велидис!

Пълничкият модел Пам Велидис удиви последователите си със страна, но знакова татуировка. Ето каква е тя и какъв смисъл крие:

“От известно време си чета една документална поредица книги за Япония и Корея. Отделно от това след като минах информацията свързана с митологичните им създания и чудовища не спрях и ето ме тук с нещо, което искам да имам споделено в профила си.

Точно тук, точно днес, точно сега, защото съм сигурна, че много хора са го усещали някога по някакъв начин с някой, който още е в живота им или вече не е, но е бил и е оставил отпечатък.

Червената нишка на съдбата (Akai ito), което е източноазиатско поверие, произхождащо от китайска легенда.

Според този мит боговете завързват невидим червен конец около китката на онези, които са предназначени да се срещнат помежду си в определена ситуация или да си помагат по определен начин. Често в японската и корейската култура се смята, че е вързан около малкия пръст на ръката.

“There’s no way we could meet. But one thing is certain. If we see each other, we’ll know. That you were the one who was inside me. That I was the one who was inside you.”
(Kimi no na wa)”, сподели Пам Велидис.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.