Горещо Новини

Писателят Ивайло Диманов след изборите: Кретените напредват! (виж тук)

Ивайло Диманов е потресен от изборните резултати!

Недоволен и дори потресен от изборните резултати е писателят и бард Ивайло Диманов. Ето какво коментира преди часове той в социалната мрежа, цитираме го дословно:

“ИЗБОРИ

Претръпнали от мрачни проценти на заразени и мъртви от ковид, повечето от нас приеха изборните проценти с някаква странна апатия. Сякаш играят футбол бистришките тигри, Лудогорец и още две-три отборчета…

Премиерът Борисов предложи мир и експерти, но всъщност май се е прицелил в Президентството. С гранатомет. Слави му закачи априлска мартеница и изпя “Шат на патката главата!”.

Ала Нинова не си отива. Цялото й Политбюро подаде оставка, само тя седи на “Позитано” като Матросов на амбразурата и не мърда. Иди си, Корнелия! Ако щеш в родната Крушовица, ако щеш в приватизирания “Техноимпекс” или при Вальо Топлото, само си иди.

Бившият правосъден министър Христо Иванов не успя да влезе в незаконните сараи край Росенец, но влезе в Парламента и аха да измести ДПС. Мая Манолова е готова да пристане на всеки, който й предложи… коалиция, а воеводите хванаха гората.

Скоро ще поникне копривата, няма да умрат от глад. Само Черепа изтърка картонче, на което вместо джакпот пише: “Опитай пак!” А аз чета списъка с бъдещите депутати и се питам: “Къде са знаковите интелектуалци на България, къде е интелигенцията?”

Докога ще живея в тая дюнерджийска чалгарница? Ако интелигенцията изчезне, ще настъпи нощта на диктатурата, казваше някога Камю. Дано е лош пророк, ала кретените напредват”, коментира Ивайло Диманов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.