България Новини

Петър Волгин защити българите в чужбина от нападките! (още подробности)

Петър Волгин изригна в защита на българите зад граница!

Журналистът Петър Волгин защити българите в чужбина от нападките, които заваляха по техен адрес в мрежата. А причината – категоричният им вот за партията на Слави Трифонов. Ето какво заяви Волгин:

“Забелязвам, че най-новата мода сред либералстващата българска фейсбукарска общност е да бъдат ругани, иронизирани, презирани…..българите от чужбина. Колко били тъпи, как нямали мозък, какви били селяни…

О, чудо! Същата тази общност само допреди 24 часа се кълнеше, че няма по-прекрасни, умни и съвършени хора на този свят от….българите от чужбина! Кълняха се в тях, свещи им палеха. И изведнъж, само в рамките на няколко часа, такава чудотворна метаморфоза!

Явно либералстващите инфлюенсър/к/и си представяха, че българите от чужбина, ако не всички, то поне в мнозинството си, ще гласуват за “когото трябва”. И когато се оказа, че повечето “чужбински” българи са гласували не за “когото трябва,” жълтопаветните либерали се отрекаха от тях с бързината, с която Петър се е отрекъл от Христос.

Така, де, ти си мислиш, че българите от чужбина са готови да умрат за “Демократична България”, пък те да предпочетат “Има такъв народ”, и, да не чуе Дяволът, “Възраждане”.

Изобщо гласуващите в чужбина не оправдаха надеждите на местния либерален протестариат и бяха веднагически заклеймени.

Съвсем логично, защото българските либерали обичат свободата на мисълта само в случаите, когато въпросната мисъл съвпада с тяхната”, заяви Петър Волгин.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.