Новини Шоубизнес

Калин Вельов с първи думи след триумфа на Слави и партията му! (виж тук)

Калин Вельов с първи коментар след успеха на Слави и партията му!

Триумфът на Слави Трифонов и партията му на парламентарните избори предизвика различни настоения и коментари. Ето как Калин Вельов се изказа за победата на бившите си колеги:

“Супер готин виц от днес има за мен… “Най-голямата политическа грешка на Калин Вельов се оказвa, че навремето напусна Ку-Ку Бенд”.

Това, че последната година има вицове за мен ме радва. И на всичко отгоре, повечето са много оригинални и забавни. А аз обичам да се смея.

Така че благодаря на тези остроумни и талантливи зевзеци, които ги измислят. Даже се надявам да има поводи и за нови попадения (или след време някой позабравен, да стане отново актуален).

А относно Ку-Ку бенд, запазил съм готини спомени и силни емоции от онова време в предаването и от всички турнета и концерти изсвирени заедно…

Аз ги уважавам и оставам приятел с тях, независимо от различията в политическите ни страсти. А най-вероятно тези, които си вадим хляба от изкуство, сме искрени в желанието си за по-добри времена.

Така че независимо кой ще е в парламента и кой извън него, борбата за положителни промени би трябвало да е разпозната от всички нас като най-важна!”, каза Калин Вельов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.