Свят

Какво се случва между Джан Яман и Дилета Леота?

За момента никой от двамата не е коментирал темата

Горещата мълва от последните няколко дни носи, че нещата между италианската журналистка Дилета Леота и турския актьор Джан Яман, не вървят по мед и масло.

За момента Дилета Леота категорично отказва да направи какъвто и да било коментар по темата.

Джан Яман
За момента никой от двамата не е коментирал темата

Припомняме, че Джан Яман й предложи брак преди няколко седмици със самолет в центъра на Рим.

Блондинката се появи в Торино, за да коментира за стрийминг телевизията DAZN местното дерби между Ювентус и Торино.
Преди да влезе в стадиона тя бе обградена от репортери, които поискаха да обясни дали е интимно близка със собственика на въпросната телевизия – украинския милиардер Лен Блаватник, който ще стане на 64 години.

Какво ли следва?

Журналистите я питаха и за Яман. Дилета Леота обаче ги подмина, без да отрони и дума. Знойната сицилианка от няколко дни е футболен коментатор №1 на DAZN.

Роденият в Украйна, но завършил информатика и икономика в Америка бизнесмен Лев Блаватник, ще излъчва чрез нея на живо през следващите 3 години всички мачове на италианската “Серия А”.

Според медиите в Италия, Блаватник отрупвал с подаръци италианката, която обаче все още не е изтрила в Инстаграм снимките си с турчина. Той също не го е направил. В този ред на мисли по всяка вероятност става дума за реклама на Леота и новото й работно място, а не за истинска връзка между нея и дядото от Украйна.

Леота и Джан Яман бяха забелязани за първи път заедно около новогодишните празници, пише “Хотнюз”. От Нова година досега двамата обявиха, че са заедно, сгодиха се, появиха се и слухове за бебе, пише pik.bg.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.