Новини Шоубизнес

Пам Велидис изригна: Хора от ФБ да не се бъркат в личното ми пространство! (виж тук)

Пълният модел Пам Велидис изригна в мрежата!

Пълният модел Пам Велидис се разграничи от виртуалните си приятели в социалната мрежа и настоя последните да не я притесняват в личния й живот:

“От известно време особено откакто е топло ходя да обядвам на една пейка под слънцето и срещу мен гледката е тази. На мен много си ми харесва.
Имам си такива мои си пространства и местенца в града.

Честно казано супер много ме успокоява и зарежда, генерирам и витамин D под слънчевите лъчи, след това се връщам на работа с пълни батерии.
Преди няколко дни обаче на съседната пейка имаше някакъв човек, усетих, че ме гледа, но нищо особено.

Наистина седнах на една страна на пейката с гръб към него, защото много мразя докато ям или си цъкам нещо някой непознат да ме зяпа.

Бях забравила за този случай докато снощи не си отворих message reques където същият този човек ми обяснява кой е, че ми е гледал статусите тук, че един вид е очаквал да го поздравя и да съм по-приветлив човек, както в публикациите си.

Проверих и изобщо не ми е в листа с приятели и аз наистина не разбирам как човек очаква да го поздравя, когато не го познавам?

Не съм толкова изненадана обаче, защото не за първи път ми се случва напълно непознати хора да си мислят, че съм длъжна да знам кои са, да се опитват да навлизат в личното ми пространство или да ми вменяват вина за поведение, което са очаквали да имам без никога да сме общували реално.

Затова с най-добро чувство искам да кажа на всички, които четат нещата ми, че… всъщност съм доста интровертен човек *с нови хора*, не обичам да ме заговарят непознати в реалното или виртуалното пространство освен, ако не е по адекватен начин.

И ако НЕ сме си стиснали ръцете някога, не сме вечеряли заедно, не сме си разменяли повече от пет приказки и не сме се напивали като прасета заедно моля ви се не ме доближавайте докато съм се изтегнала като змия под пролетното слънце.

Не ми пишете остри и обвинителни съобщения след това, защото не събуждате нищо различно от защитната ми змийска реакция. Благодаря!”, заяви Пам Велидис.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.