Случилото се със Слави Трифонов остави България без думи

https://goreshto.net/novini/sluchiloto-se-sas-slavi-trifonov-ostavi-balgariya-bez-dumi/49142 Goreshto.net
Случилото се със Слави Трифонов остави България без думи

Чудо със Слави смая всички българи

Когато преди няколко години Слави Трифонов призна, че зрението му започва да става все по-слабо и върви към ослепяване, цяла България беше потресена. Всички съжаляваха шоумена, който остана на екран, но със специални тъмни очила, присъщи именно на слепите хора.

Днес обаче Слави отново вижда нормално. Въпреки всичките пари, които притежава, Трифонов щеше да изгуби зрението си напълно и никакви медикаменти не бяха в състояние да му помогнат. Тогава се случва и чудото. Водещият на "Шоуто на Слави" възстановява почти напълно предишното си зрение. Това се е случило с помощта на жива вода от манастир, твърди Pik.bg.

ochite-na-SlaviВодата идва от водоизточника на Гигинския Манастир край гр. Перник. Там живее монах Никанор, който е приятел на Дългия от доста години. Той му изпратил шише от лечебната вода и тя наистина подействала. Слави си намокрил очите обилно с нея няколко пъти през известен интервал от време. Само след дни ефектът вече бил налице. Най-вероятно известният тв водещ продължава да ползва този лек, защото зрението му се подобрява все повече.

Днес Трифонов носи обикновени очила с диоптър, каквито носят над половината хора у нас. Goreshto.net пожелава на шоуменът повече никога да не му се налага да слага тъмните очила от неговото минало.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.