Новини Шоубизнес

Йоко Захариев в жесток скандал с Андреа Банда Банда и “На кафе”! (още подробности)

Йоко Захариев и Андреа Банда Банда не се понасят!

Жесток скандал избухна между певицата Йоко Захариев и панелистката в “На кафе” Андреа Банда Банда. Историята бе разказана лично от Йоко преди часове:

“В тези трудни времена за всички нас, за българския бизнес, за хората на изкуството, за представителите на българската музикална сцена имах щастието и късмета да извадя на бял свят прекрасен нов музикален проект – “Tempo La Carinia”.

Парчето е съвместно с група Echoo Balkan Samba. Искам да изкажа огромната си благодарност и уважение към медиите, невероятните редактори и водещи от bTV, БНТ, както Дарик радио и любимото БГ Радио, които ни подадоха ръка, подкрепиха и веднага се отзоваха на молбата за отразяване на песента.

Респект, хора, вие сте нашата опора в този невероятно труден период за българската музика!

Същевременно имам нужда да изразя и дълбокото си разочарование като човек и артист, заради наложената ми цензура от едно предаване. Беше ми отказано представянето на музикалния проект в “На Кафе” по НОВА ТВ.

Бях обвинена в цитирам: “Уронване имиджа на едно от лицата на НОВА ТВ”.
След двудневно обсъждане на варианти за гостуването ни с редакторката на предаването, изненадващо вчера от нея получих писмен отказ по viber.

Един от най-новите проекти на българската музикална сцена бе отхвърлен и цензуриран заради личностни проблеми и ежедневно отчайващо непрофесионални изяви на някоя си Андреа Банда Банда, лице на НОВА ТВ.

Тя била покрусена от мой фейсбук статус, написан миналата година (април, 2020г), който коментира нейната телевизионна, да я наречем, неспособност.
Това е и причината ние да получим писмения отказ за премиерата на песента по НОВА ТВ.

Надявам се това да не е мнението на екипа на предаването!
Надявам се, че това не е позицията на водещата на предаването Гала към българската музика и артисти (по време на криза).
Надявам се тя да е в течение на отказа.
Надявам се също така това да не е позицията на цялата НОВА ТВ.

Желая ви прекрасен и стремителен ден!
И нека Силата бъде с вас!

P.S.: Утре вие може да сте на моето място заради нечия неспособност да понася критика”, взриви мрежата Йоко Захариев.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.