България Новини Шоубизнес

Ексклузивно! Вижте какво се случи с малката Крисия след снощния концерт! /ВИДЕО/

Уникалната Крисия Тодорова и родителите й не вярват на очите си!

Крисия Тодорова – малката чаровница с невероятен глас, успя за пореден път да предизвика земетресение в страната след снощното си изпълнение в “Шоуто на Слави”.

Момиченцето от Разград, което се бори на конкурса за сценична партньорка на господин Андреев, постави всички в шах с космическата си интерпретация на култовото парче на Кристина Агилера “Хърт”. Крисия изпя песента с такава сила и лекота, че спря дъха на всички в залата, а възторгът на Слави Трифонов бе очевиден.

Малката разкошна сладурана
Малката разкошна сладурана

Професионалистите от Ку-ку бенд пък отбелязаха, че Крисия Тодорова не просто е изпълнила едно към едно парчето, в опит да имитира оригинала, а е внесла свой собствен отенък в него, което е присъщо само на зрял изпълнител и истински професионалист.

Истинското щастие за Крисия обаче настъпи малко след това, когато само за броени часове фен страницата й във Фейсбук се увеличи двойно. От малко над 40 000 симпатизанти преди концерта при Слави, днес сутринта в страницата на Крисия Тодорова вече има близо 83 000 души – невероятно, но факт!

И няма как да не отбележим, че подобен рекорд не е поставял дори всеобщият фаворит на тийнейджърите Наско от X Factor.

Това говори само едно – че малката сладурана от Разград е категоричната нова любимка на България, която стиска палци тя да бъде победителят при Слави. Другото ще бъде нечестно и абсурдно, категорични са потребителите в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара