България Новини

Оздравелият Венци Мицов: Ковид не успя да обърка плановете ми! (виж тук)

Венци Мицов се излекува от коронавируса!

Музикантът Венци Мицов успя да победи в битката с Ковид-19. След престоя си в болницата, последват от домашно лечение, той най-после е навън.

“И така, скъпи мои приятели, днес изтече карантината ми.
От 2 март насам съм или в болница, или у дома. Да са живи и здрави домашните, които, след изтичане на техните карантини се грижеха за всичко у нас – пазаруване, разходки на домашния любимец, а бе всичко, за което се сетите.

Днес приключи и лечението с антибиотици. Любимите ми таблетки намаляват чувствително, Панцеф и Доксициклин вече са изпити по предписание, колхицина (няма по – гадно лекарство на света) вече е само по една таблетка дневно.

Оттук нататък постепенно, бавно и славно ще започвам да се раздвижвам, без да си давам зор, за да не направя някоя беля.

Инжекциите с хепарин намаляват наполовина, така ще е в следващия месец. А след това посещение за изследвания, консултации с кардиолог.
Това, което научих през този адски месец март е много важно и искам да го споделя с вас.

Първо – човек разбира какво е имал чак когато го загуби. Помнете това, когато пишете статуси в социалките, правейки се на безсмъртни. Не случайно латинската сентенция “Memento mori” се е превърнала в безсмъртна мъдрост.

Второ – човек винаги трябва да намира сили да продължи напред. През цялото време, докато лежах в болницата си мислех – след няколко дни ще правя това, после ще пиша музика, студентите ми ме чакат, имам толкова ненаписани статии. И когато се прибрах у дома, продължих по плана. Гадния ковид не можа да обърка плановете ми.

Болестта ми показа, че дори когато целия малоумен мейнстрийм е срещу нас, ние трябва да се опълчим. Няма и не бива да мълчим, когато срещу нас са изправени зомбирани тълпи от анонимни и не чак толкова анонимни полезни идиоти.
И аз няма да мълча. Каквото и да ми струва това”, сподели Венци Мицов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.