България Жълто Шоубизнес

Мартина на Слави размахва ножове по кафетата

Мартина на Слави вади ножове докато пие кафе

Жената до мутрочалгаря Слави Трифонов в последните 5 години е младата фитнес инструктурка Мартина Джорджевич. Блондинката от смесен брак очевидно е усвоила мутренските маниери на покровителя си и не се свени да демонстрира живот на метреса в социалните мрежи.

От фотосите на Мартина се вижда, че редовно си позволява да посещава ресторанти, кафенета и сладкарници, въоръжена до зъби, а освен това позира и с автомат в ръка. 25 години по-младата от 54-годишния учиндолец блондинка не се притеснява да се появява на публични и оживени места с ножове за по 2 хиляди и нагоре лева. Още по-скандалното е, че нахаканата Мартина не просто носи хладни оръжията в чантата си, а най-демонстративно ги поставя на масите в заведенията, които посещава, редом до сутрешното си кафе с парче десерт.

мартина на слави
Снимка: Инстаграм

От снимките ясно си личи, че въоръжена като за война, тя се перчи в сладкарници, молове и ресторанти, където е претъпкано с родители и малки деца, а размахването на оръжие е повече от недопустимо.
Според запознати скъпите ножове Джорджевич получавала от Дългия под формата на подаръци. Не е ясно дали ги носи навсякъде със себе си от съображения за сигурност, но страховитата охрана на чалгаря, която го съпровожда навсякъде, била и на нейно разположение.

Откакто е пристанала на Трифонов, Джорджевич не работи. По негово настояване прекратила стажа си в елитния столичен фитнес, където всъщност се запознали, и вече посещавала залата само като клиент. Сменила тотално приятелския си кръг и живеела като птичка в златен кафез. Срещала се единствено с майка си на вечери и обеди в престижни софийски ресторанти, а масрафът се поемал изцяло от Трифонов. Саможертвата обаче си заслужавала, защото скъпите подаръци не закъснели и съвсем не се свеждали само до повече джобни пари за харчене, букети, маркови дрехи. Мартина хвърчи с луксозна лимузина „Мерцедес“ с подобен номер като на една от тези на учиндолеца. Освен това половинката на тв водещия споделя снимки и от семейния им бит, от които се вижда в какъв лукс се къпят заедно.

Още щом плъзна слухът, че Слави и Мартина Джорджевич са двойка, тя се появи на първия ред в публиката в студиото на сваленото му от Би Ти Ви шоу. Камерата неволно запечата лицето ѝ, а наблюдателни зрители я разпознаха като приятелката на някогашния сценарист на Трифонов – Светльо Митев. Съмнителното му и безшумно напускане от екипа тогава съвпадна с раздялата му с Мартина, която всъщност го използвала като трамплин към неговия шеф, пише Ретро.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.