България Новини Шоубизнес

Невероятно! Вижте какво разкриха за Крисия от “Шоуто на Слави”!

Разкритието за талантливата Крисия дойде директно от Шоуто на Слави

Малката чаровница от Разград Крисия Тодорова е гарантираният победител в конкурса за партньорка на господин Андреев в “Шоуто на Слави”. И ако предварителният избор на кандидати винаги е бил придружен със скандали, клюки и негативизъм, то в случая победата на уникалното момиченце може да бъде посрещната само с бурни овации.

За това, че Крисия Тодорова ще спечели в битката с останалите шест талантливи дечица, говори най-вече откровената й разлика с всички тях. Ако останалите пеят добре, но гласчетата им са още детски и необработени, то Крисия е надарена с космически талант и зрялост в изпълненията.

krisiaПо време на втората й поява в шоуто обаче, лично сценариста на Слави се изпусна и заяви, че Крисия е задължителния и единствен по… тъкмо щеше да каже победител и спря. Сценаристът усети, че може да направи нещо, което да се приеме зле от зрителската аудитория и да се извърти невярно в медиите, затова спря.

Но, както неговите, така и на Ку-ку бенд коментари за изпълнението на малкото момиченце, се отличаваха от тези за останалите сладурани. Защото всички музиканти, заедно със сценаристите са категорични в едно – Крисия е за сцената и сцената е за Крисия.

А да изразиш личното си отношение, когато става дума за такъв безспорен талант, не е осъдително. Напротив – то е похвално!

Коментари чрез Facebook

коментара