Новини Шоубизнес

Боби Ваклинов скочи на адв. Хаджигенов: Да наречеш Ковид “грипче” е цинизъм! (виж тук)

Боби Ваклинов наистина се ядоса на Хаджигенов!

Бившият репортер на “Господари на ефира” Боби Ваклинов скочи бесен срещу кандидат политика адв. Хаджигенов. Който нарече коронавируса обикновено грипче.

“Случвало се е адвокат Хаджигенов на моменти да ми бъде симпатичен с еженето си. Но да наречеш “грипче” пандемия от такъв мащаб, с толкова много почернени и опустошени от мъка семейства…

При такъв ръст на хоспитализираните, с такъв безпрецедентен натиск върху интензивните отделения и най-страшното, с такъв висок брой заразени ДЕЦА, част от които също се налага да бъдат хоспитализирани(!!!).

Това е откровен, тежък цинизъм и непростима подигравка с лекарите, които са на предела на силите си! Позорен акт, зад който прозира преследването на дребни политически сметки и отговаряне на моментни обществени настроения в името на заветната цел – прескачането на 4-процентния изборен праг!

В най-тесния ми семеен кръг има хора, които уж леко минаха през “грипчето”, за да се окаже, че два месеца по-късно, когато вече отдавна би следвало да са оздравели, са все още с пневмония от “грипчето” ви, г-н Хаджигенов!

Преди 2 месеца самопожертвователно заявихте, че “вероятно ще се наложи да се кандидатирате за депутат”!

На 4 април моя милост “вероятно ще се наложи да не гласува за Вас”!”, гневи се Боби Ваклинов.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.