България Новини

Весела Барбукова попиля противниците на Ковид мерките! (виж тук)

Весела Барбукова е категорична, че мерките са необходими!

Бизнесдамата Весела Барбукова попиля противниците на мерките срещу Ковид. Ето какво заяви тя, която от години живее предимно във Виена:

“Пред прага сме на ново затягане на мерките. Не просто съм съгласна, а се чудя защо изобщо така се отпуснахме. Всички ние, в моето семейство и офиса и близките, много се пазим и спазваме мерките.

Нооо….От 2 ноември 2020 година аз съм в абсолютна драма с Ковид-19. Най-близките ми хора един по един го прекараха и то много тежко, така, че от 5 месеца аз не зная къде се намирам и не проумявам фриволното отношение към този толкова сериозен проблем.

Изобщо не искам съжаление, ни най-малко и не го казвам за това, но дори аз, дето съм скала – развих хипертония от стрес. Но то като не ти дойде до главата, как да вярваш и разбираш?!?! Всеки ден се моля на Бог да спаси поредния ми най-близък човек.

Първо татко – 2 операции и 4 месеца борба с последствията от вируса, после съпруга ми и целия офис /по едно и също време бяха 3-ма човека в различни болници – познайте дали съм правила друго, освен да…., както и да е!/.

Толкова близък мой човек – едвам го спасиха – цяла нощ търсих плазма! Сега моята най-любима приятелка се бори за живота си. А загубих Богдана, най-добрата брокерка на Слънчев бряг на 38 години, и още много други приятели и познати.

Не, не зная за какво ревете!
Не, не разбирам хейтърите на мерките и затягането.

Не, в никой учебник по икономика не пише, че брутния вътрешен продукт на която и да е държава се крепи на ресторанти, барове и фитнеси. /ей тук разбирам, като икономист с множество специализации по икономика в Европа, че да пресека глупостите!/

Всеки в тази държава си прави каквото си иска! И после друг му е виновен!
Не, това не е нормално!

П.П. А за обучението и децата – на тях най-тежко се отрази! Но съдейки по малката ми дъщеря Аня, която е на он-лайн обучение в Австрия при брутални локдауни – те се научиха на много, на много! Да, по труден начин. А учителите – евала!”, изригна и с право Весела Барбукова.

Коментари чрез Facebook

коментара