Новини Свят

Ужас! Шумахер остава в кома завинаги?

Михаел Шумахер може никога отново да не отвори очи

Ужасът за Михаел Шумахер и всичките му близки продължава. Въпреки че наскоро излезе информация за спасяването на Шуми, това не отхвърли възможността той да остане в състояние на кома. Именно това гласи последната новина за легендарния пилот, съобщена от немските медии, които следят обстойно състоянието на пилота.

Лекарите в Гренобъл се опасяват, че щом досега германецът не е готов да излезе от комата, то може това никога да не се случи. Колкото повече време минава, толкова по-голяма става опасността Михаел да остане в това си състояние до живот. Докторите могат да извадят Пилето от това състояние сами, но тогава ще рискуват много. Те твърдят, че все още отокът в мозъка на Шумахер е много голям, което не позволява неговото събуждане. Най-неприятното, което стана ясно през последните часове, е за намаляването на кислорода в мозъка на германеца. Именно затова той не може да излезе от комата и е заплашен да остане така години наред.

Michael
Михаел Шумахер в кома завинаги?

Проф. Андреас Цигер все пак призовава хората за търпение, защото става въпрос за битка между живота и смъртта, а не просто за избавяне от комата. Той подчертава, че състоянието на Шумахер е непредсказуемо. За жалост, този лекар се превърна в поредния, който се опасява от последствията след комата. Има голям риск мозъкът на Михаел да бъде с увреждания, поради липсата на достатъчно кислород.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. дано се оправи иначе каква е ползата от това да е жив, щом ще диша и ще се храни с апарати

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.