Новини Шоубизнес

Моделът Пам Велидис разтърси мрежата на 8 март! (виж тук)

Моделът Пам Велидис сподели нещо много важно на празника!

Пълничкият модел Пам Велидис разтърси мрежата на женския празник 8 март. Постът й е един от малкото наистина смислени и успя да грабне наистина много потребители:

“Относно осми март всяка година се завърта нов тип простотия. Миналата година на дневен ред беше забраната да празнуват жени, които не са раждали, защото не са жени, а явно са радиатори. Не знам. Тази година на дневен ред е темата, че според това дали мъжът до теб ти подари лалета или iPhone разбираш колко високо те цени.

Тази тъпа “шега” обиколи няколко групи и ми дотегна стабилно. Наистина, който ме познава знае, че обожавам да правя подаръци и няма значение какъв подарък правиш стига да е специално подбран за човека на който го правиш.

Не харесвам подаръци тип отбиване на номера, а такова отбиване може и да е с нещо много скъпо, което обаче няма никаква стойност за човека на който ще го подаряваш.

Има жени, които обичат скъпите подаръци за тях това е отношение, има такива като мен, които могат да се чувстват оценени и без такива вещи.

Предпочитам човекът до мен да ме вдъхновява да бъда все по-успешна, за да съм достатъчно финансово стабилна, за да си купувам сама такива подаръци, а не да ми е той като патерица без която ще се чувствам куца и недостатъчно стабилна. Просто съм такава, а жените сме различни и в това няма нищо лошо.

За мен осми март винаги е бил празник свързан с нежността и милото поведение на жената. Никога не съм го свързвала с подаръци. Не ми е трябвало да има такъв ден, но като го има винаги от малко момиче съм искала да направя нещо сладко точно тогава с което да зарадвам баба ми, майка ми, сестра ми, приятелките ми, някоя от любимите ми учителки…

Няма нищо по-ценно за мен като жена да усмихна жените, които ме вдъхновяват, които са ми опора и са възпитали различни качества в мен, които са ме научили, че в свят в който можеш да си каквото си поискаш трябва да избереш да си добър, стойностен и мил човек дори с тези, които са лоши с теб. Да ги поставяш на мястото им, но не като падаш ниско.

Не отричам злобичката, която гори във всяка жена тя също ни пали за различни дяволии и ни прави малко шантави, но без нея не можем.

На този осми март, както и на всеки друг най-скъпият подарък за мен е начинът по който ме оценяват ежедневно с отношението си мъжете и жените в моя живот.

Една мила дума, една прегръдка, един стойностен разговор, подкрепа, когато животът е суров… това струва повече от всяка вещ.

Това ще е първият осми март без моята баба. Винаги я чувах на този ден. Не мога да повярвам, че от всичко в нея най-много ми липсва гласът й и го чувам постоянно в главата си.

Искам да живея в свят в който хората осъзнават, че гласът на любим човек струва повече от всеки телефон, който може да ни бъде подарен. Че някой ден на телефонните номера, които набираме може никога повече никой да не ни отговори, че най-голямата тежест е сигналът свободно, който знаеш, че няма да спре, но все пак си набрал, за да чуеш нечий глас…

Показвайте обичта си всеки ден. Не са излишни подаръците, но не ги подхвърляйте автоматично, не им гледайте само етикета, а ценете себе си и другите отвъд тези празни опаковки в които няма живот, няма топлина, няма глас и няма смях, който да излиза от тях…”, трогна мрежата Пам Велидис.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.