Ето защо пребиха Лили от Биг Брадър

https://goreshto.net/novini/eto-zashto-prebiha-lili-ot-big-bradar/49134 Goreshto.net
Ето защо пребиха Лили от Биг Брадър

Красивата Лили отново в центъра на вниманието, но този път по лош повод

Голямата новина от Пловдив през последното денонощие е свързана с една от риалити звездите на България Лиляна. Тя бе пребита пред заведение, от което е излизала, пише Kliuki.bg. Жена на възраст около 40 години хванала Лили за косата и направо измела пода с нея, нанасяйки й някои сериозни рани.

Интересното обаче е защо се е стигнало до тази жестока ситуация жена да бие жена. Всъщност става въпрос за ревност. Във въпросното заведение се е намирал съпругът на нападателката. По непотвърдена информация, той и Лили са били в доста близки отношения на масата, което буквално е изкарало от равновесие законната половинка на мъжа.

[caption id="attachment_2685" align="alignright" width="300"]poboi Побой над Лили заради ревност[/caption]

Въпросната дама вече се е гласяла да вдига скандал в заведението, когато Лиляна излиза от него. Тогава нападателката получава своя удобен шанс собственоръчно да се разправи с хубавицата и започва да я удря. Лили дори стигна до болницата, но нараняванията не са сериозни. Красавицата обаче смята да съди ревнивата дама за побой.

Лиляна Ангелова нашумя през 2006 година, когато участва в третото издание на Биг Брадър у нас. В момента тя работи в тв предаването "Поверително от NL", където водеща е Николета Лозанова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.