България Новини Шоубизнес

Уникалната малка Крисия се нуждае от помощта ни!

Малката и талантлива Крисия Тодорова се нуждае от всички нас!

Едно 9-годишно момиченце направи нещо нечувано до момента. Малката Крисия Тодорова успя да омагьоса българите и да открадне сърцата им само с 5-минутното си появяване в “Шоуто на Слави” седмица преди Нова година.

Уникалната Крисия се бори за място, което й отива повече отколкото на всеки друг – на победителя в кастинга за партньорка на колоритния господин Андреев. И точно сега е моментът не само да цъкаме с език пред перфектния й глас, а действително да й помогнем и да й окажем помощта, от която има нужда.

krisiaПочитатели на Крисия от редица форуми в интернет призовават тази вечер всички, които харесват Крисия Тодорова да напишат нещо за нея във Фейсбук, в блога си или където намерят за добре. Може да се постват снимки и клипове с нейно участие. Защото, според ценителите на таланта, това е единствения начин да й гарантираме сигурната победа при Слави – без лъжа, връзки или нагласени победители.

От днес Крисия и още шест малки финалистки от кастинга ще се борят за одобрението на Дългия и за честта да работят рамо до рамо с него в шоуто му.

Злите езици обаче още преди седмица зашушукаха, че мястото в предаването вече било отредено, но не за реално заслужаващата го Крисия Тодорова, а за друго дете. Не пишем името му, защото достоверността на информацията не е гарантирана.

Може би тъкмо затова симпатизантите на чаровната Крисия искат да й помогнат по единствения възможен за момента начин. И тъй като няма да има зрителски вот чрез смс-и, то нека поне покажем подкрепата си пред всички в най-голямото публично пространство, а именно интернет.

Може да започнем още от сега!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

23 Comments

 1. Това дете е е само сладко,но ТАЛАНТЛИВО и научено!Не следя слави/много е политичен/,но всички за нея говорят!И явно има защо!Стори ми се,че той иска да я “провали”.Добре,че не успя.

  Reply
 2. Слави, Йосиф Сърчаджиев те предубреди да внимаваш с представянето на тези малки деца в твоето нощно предаване – това не е за тях и аз също смятам, че е злоупотреба с таланта на децата….. Предполагам, че твоите родители не биха те пратили на такова място…….

  Reply
 3. не вждам ,защо и трябва нашата подкрепа,ТА ТЯ Е УНИКАЛНА,ТЯ Е ДЕТЕТО ЧУДО,ГОСПОД И Е ДАЛ ТАЛАНТ И ГЛАС И КРАСОТА,ЗА ТАКОВА НЕЩО НЕ И ТРЯБВА ПОДККРЕПА,ТЯ СИ Е ФИНАЛИСТКАТА ОТ ПЪРВОТО И ИЗПЪЛНЕНИЕ ОЩЕ.ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА ВИНАГИ ОСТАВАТ НА ЗАДЕН ПЛАН ПРИ ТАКОВА АНГЕЛЧЕ…:*

  Reply
 4. Тя изобщо няма място до онзи сричащ сополанко ! На нея и трябва сцена , изява , не да разказва вицове!

  Reply
 5. Момиченцето пее много хубаво, но аз има друг фаворит. Мисля, че малко прекалявате, всяко от избраните деца има своя талант и очарование.

  Reply
 6. МОЛЯ СЛАВИ ДА ГЛЕДА РЕАЛНО И ДА ОЦЕНИ РЕАЛНО!
  ТОВА ДЕТЕ, ТОВА МАЛКО АНГЕЛЧЕ ПЛЕНИ ВСИЧКИ НИ. СИГУРНА СЪМ, ЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ПОДКРЕПИ. ВЪЗМОЖНО Е, СЛЕД КАТО СЛАВИ НЕ ПУСНА ГЛАСУВАНЕ С SMS, ТОЙ ДА СИ УРЕДИ НЕЩАТА….

  СЛАВИ, БЪДИ РЕАЛИСТ!!!

  Reply
 7. Талантливо дете, удоволствие е да го слушаш и гледаш

  Reply
 8. Уникално дете,пее прекрасно и е много артистична.Заслужава да спечели! Браво Крисия!

  Reply
 9. Уникално дете! Талантливо, чаровно и умерено в изявите си – рядко срещано за нейната възраст! Природен талант! Трябва да сме горди и щастливи, че е НАШЕ дете!!!

  Reply
 10. И аз не разбирам какъв е този зор да вкарат това талантливо дете във въртележката на нощните предавания, задкулисието и жаждата за изява. Този м(ж)алък г-н Андреев е пълна скръб – никакъв чар, отсечено, зазубрено говорене и дървена стойка. Съвсем естествено след включването на Крисия в екипа да се задействат личните родителски амбиции за пари и да се съсипе бъдещето на детето. Слави е ясен, експлоатира родителските амбиции, за да му върви машината за пари, но родителите…

  Reply
 11. Това момиче няма нужда от помощта ни, просто да продължава да се занимава с това, в което е невероятна- да пее и успехите и ще растат. Не знам наистина дали малкият Андреев няма да бледнее до нея. А Слави ако може да и помогне и я подтикне в правия път ще е перфектно, вярно че не и е мястото във вечерно шоу.

  Reply
 12. Мила Криси, фантастична си !
  Ти си моята фаворитка. Успех, мило детенце !

  Reply
 13. Нямам думи! Крисия е уникално съкровище! Гледам и слушам с отворени уста! Това не ми се е случвало много отдавна! Прекрасна Крисия

  Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.